Ask Please.
Copyrighted (c)
愛有幾分?. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/7739413458932447586?origin\x3dhttp://jx-basketball-addict.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Jx-Basketball-addict.bs
.Saturday, May 23, 2009 ' 4:24 AM
1 . What have you been doing recently?
Ans : going out with friends,playing basketball:)

2 . Do you ever turn your handphone off?
Ans : seldom..

3 . What happened at 10am today?
Ans : nothing much

4 . When did you last cry?
Ans : in bus:)

5 . Believe in Fate/Destiny?
Ans : yes

6 . What do you want in life now?
Ans : someone

7 . Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
Ans :walk in the rain:)

8 . What's your favourite thing to do on bed?
Ans : listening to songs

9 . What bottoms are you wearing now?
Ans : Pants .

10 . What are the nicest things in your inbox is there any?
Ans : many:)

11 . Do you tend to make relationship complicated?
Ans : Nope

12 . Are you wearing anything borrowed from anyone?
Ans : Nope:)

13 . What was the last movie you caught?
Ans : forgot le.haha:)

14 . What are you proud of?
Ans : having a bunch of nice friends:)

15 . What does the oldest text msg in your inbox says and who is it from?
Ans : From my friend

16 . What was the last song you sang out loud?
Ans : when you're gone by avril lavigne:)

17 . Do you have any nickname(s)?
Ans : ya,but its better not to tell,haha:)

18 . What does the newest text msg says and who is it from?
Ans : saying goodnight to someone

19 . What time did you go to sleep last night?
Ans : 1 plus?

20 . Are you currently happy?
Ans : its complicated

21 . Who gives you the best advice?
Ans : friends:)

22 . Do you eat whipped cream straight from the can?
Ans : when i was young,heehee:)

23 . Who did you talked to on phone last night?
Ans : confidential

24 . Is something bugging you right now?
Ans : maybe ?

25 . Who is the last person to make you laugh?
Ans : oscar,my best brother:)

Labels:


; things ended







DISCLAIMER.

Hello there.
Welcome to my personal blog.
No ripping or spamming is allowed here.
Hate me ? I don't give a damn , LEAVE! Love me ? Love you too.
BLOGGER.

Photobucket
AndyTanJunXiang , Sweetly attached to morrie tan<3
Sembawang Secondary School ' \4a2 ' .
Archery & Basketball , are my passion .
Remembering , twenty-forth febuary 2010 <3
CRAVINGS.

; New Handpone.
; New Laptop.
CHATS.


LINKS

Simin ,

yongping
kenny
huisheng
fieqah
Peiwei
Morrie baby<3
Yvonne
Jiaqi
Alez
2a1-Class-
yusof
Poh
huibing
cynthia
hsien nan
christy
ShiTing


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com

PAST.


-November 2008
-December 2008
-January 2009
-February 2009
-March 2009
-April 2009
-May 2009
-June 2009
-July 2009
-August 2009
-November 2009
-December 2009
-January 2010
-February 2010
-May 2010